MAKLUMAT TERKINI

Edisi Selasa 20 April:
Artikel telah diuplodkan
Kenyataan Media Keadilan: Tindakan Ganas Polis Tidak Hormati Hak Asasi Dikecam
Ummu Solehah Abdullah: Kepentingan Wanita dalam Berpolitik
TAG 1579 2-in-1 Joe Vialls: Para Bedebah Myahudi Mengasari Madrid
Terima kasih kpd Webmaster Forum Gerak Reformasi (FGR) yang telah meletakkan semua links ke tapak-tapak cerminan M@RHAEN di FGR. Jazakallah Khairan Khathiraa. 


FORUM M@RHAEN
Kami mendapati begitu ramai pengunjung telah sampai ke Forum ini. Terima kasih atas sokongan anda. Bagi mempastikan anda dapat mengetahui posting terbaru di Forum, kami nasihatkan anda mendaftar dan kemudian log-in. Pengguna berdaftar dan telah log-in, penanda berwarna akan berfungsi. Warna jingga (oren) menunjukkan terdapat posting/bahan baru selepas kiunjungan terakhir anda. Jadi, mudah - anda cuma perlu lihat kepada penanda untuk mengetahui sama ada terdapat posting / bahan terbaru.

Bermasalah mengakses Laman M@RHAEN?
Pastikan anda dapat mengakses bahan-bahan terkini drp salah-satu alamat berikut. Jika anda mendapati salah-satu tapak tidak mengandungi bahan yg diperlukan, sila cuba di tapak-tapak sokongan yg lain. Memang ada ketikanya, kami gagal memuat-naik (upload) bahan ke tapak-tapak tertentu, pada masa-masa yang tidak menentu!
http://marhaen.web1000.com/ (kini sudah dikemaskini)
http://marhaen2.web1000.com/ (kini sudah dikemaskini)
http://marhaen1.tripod.com/
http://marhaen2.tripod.com/
http://marhaen3.tripod.com/
http://marhaen50.tripod.com/

dan Forum M@RHAEN
http://marhaen.board.dk3.com/2/index.php

Kami sentiasa berusaha siang dan malam, pagi petang hingga ke subuh, bagi mempastikan anda mendapat bahan/maklumat terkini. Kami komited dalam soal ini walaupun ianya dilakukan secara sukarela, kerana Allah SWT. Cuma, kami ini manusia biasa macam orang lain juga.... ada sakit demam.